Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

 Uitvaartzorg Zwolle.

 

Van der Wenden Uitvaartzorg is ook actief in de Zwolle.

Weliswaar werken wij vanuit Hoogeveen, maar wij zijn beide geboren Zwollenaren, waardoor wij letterlijk en figuurlijk de weg weten in Zwolle.  Hierdoor zijn wij al door vele families gevraagd om voor hen in Zwolle een uitvaart te verzorgen. Zij hebben ons zien werken en over ons gehoord, wat voldoende vertrouwen heeft gegeven om ons in te schakelen.

De reden waarom wij steeds meer in de Zwolle worden gevraagd is dus onze werkwijze:

  • Persoonlijk:Tijdens de gehele periode tussen overlijden en de uitvaart heeft u te maken met één contactpersoon. Dus niet iedere dag een ander personeelslid dat contact met u heeft. Wij zijn ons ervan bewust dat juist in een periode voorafgaand aan de uitvaart rust en stabiliteit heel belangrijk is.
  • Vertrouwen:U geeft ons een belangrijke taak in handen; een taak die wij met liefde en vakmanschap uitvoeren. Wij zijn ons zeer bewust welke verantwoordelijkheid u ons toevertrouwd. We krijgen immers maar één keer de kans om de uitvaart voor uw geliefde volgens uw wensen uit te voeren.
  • Rust:Tijdens een periode van rouw, waarin u ook nog een groot aantal zaken moet regelen (én belangrijke beslissingen moet nemen) is rust erg belangrijk. Wij horen regelmatig van families dat wij juist de rust uitstralen en ruim de tijd nemen om de uitvaart de uitvaart te laten worden die u voor ogen heeft. Wij hebben geen maximum aan uren voor een uitvaart – wij nemen alle tijd om samen met u de uitvaart vorm te geven volgens uw wensen.
  • Kennis van zaken. Door onze ruime ervaring zijn wij bekend met (bijna) alle gebruiken in ‘uitvaartland’: kerkelijke gebruiken kennen wij, maar ook met nieuwe trends zijn wij bekend. Door onze ervaring en kennis van zaken kunnen wij iedere wens van u beantwoorden: of het nu gaat om speciaal rouwvervoer of een speciaal gemaakte kist: wij nemen al uw wensen serieus. Ook bij een uitvaart in Zwolle maken wij, indien door de familie gewenst, gebruik van de lokale rouwcentra. Maar vanzelfsprekend is een thuisopbaring ook mogelijk.

Woont u in Zwolle en u wenst meer informatie over een uitvaart? Neem gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend informatiegesprek.