Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Formulieren

 

Hieronder treft u enkele formulieren aan waarmee u snel contact met ons kunt krijgen over verschillende zaken. Zo kunt u een begroting aanvragen of een wensenboekje invullen.

In beide gevallen zullen wij na ontvangst zo snel mogelijk reageren: bij de aanvraag voor een begroting ontvangt u zo snel mogelijk de aangevraagde begroting en als u het wensenboekje aanvraagt ontvangt u van ons zo snel mogelijk uw wensen op papier thuis.

Uitvaartwensen

Met dit formulier geeft u uw wensen betreffende uw uitvaart aan. Het is belangrijk dat u uw familie en/of nabestaanden op de hoogte brengt van dit formulier. Ons advies is om het formulier met uw nabestaanden door te nemen zodat u het één en ander eventueel kan toelichten.
Ondergetekende geeft door middel van dit formulier zijn of haar wensen aan betreffende zijn of haar uitvaart. Ondertekende zal het bijzonder op prijs stellen dat zijn of haar wensen zullen worden gerespecteerd en uitgevoerd, zodat het de uitvaart wordt die ondergetekende voor ogen heeft. Dit formulier is per mail verzonden aan Van der Wenden Uitvaartzorg te Hoogeveen, welke gebeld moet worden bij het overlijden van ondergetekende.
Telefoonnummer van Van der Wenden Uitvaartzorg is: 06 373 222 85.


Upload
Upload

Aanvraag begroting

Met dit formulier kunt u eenvoudig een begroting voor een uitvaart aanvragen.Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk uw aanvraag verwerken en deze opsturen.Als wij nog vragen hebben betreffende deze aanvraag, dan zullen wij u telefonisch benaderen om helderheid over uw aanvraag te verkrijgen.Mocht u vragen hebben bij het invullen van onderstaand formulier, dan kunt u ons altijd bellen: Van  der Wenden Uitvaartzorg telefoon: 06 373 222 85.Als het overlijden al heeft plaatsgevonden, dan nemen wij direct contact met u op.