Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar


“Afscheidsfotografie … van onschatbare waarde”

Geboorten, verjaardagen, jubilea, vakanties, diploma-uitreikingen … eigenlijk worden haast alle momenten in ons leven vastgelegd op de foto.
Maar hoe zit dat met een uitvaart? Is het nog een taboe om daar foto’s van te maken?

Afscheidsfotografie is relatief nieuw in Nederland, maar krijgt steeds meer bekendheid. Gelukkig maar, want dit soort foto’s zijn van grote waarde bij de rouwverwerking. Van de dag van de uitvaart gaat er heel veel aan de naasten voorbij. Ze beleven alles vaak in een roes en dat is zeer begrijpelijk. Ook voor kinderen is het van grote waarde als er foto’s gemaakt worden om zo de herinneringen levend te houden.

Er wordt vaak gezegd dat een afscheid zo intens, emotioneel en verdrietig is en dat is natuurlijk ook zo. Maar wist u dat er juist op die momenten heel veel liefde gedeeld wordt? De foto’s vertellen het verhaal van het afscheid: wie waren er om u te steunen? Wat gebeurde er die dag? Wie nam het woord? Wie legde zijn arm om u heen om u te troosten?

Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid!

Het fotoboek wordt zo voor u een tastbare herinnering. U kunt het er altijd bij pakken als u wilt terugblikken op deze ingrijpende gebeurtenis. Uit ervaring kunnen we u ook vertellen dat het bekijken van het boek met anderen samen ook een fijne manier is om er nog eens over te praten en samen herinneringen te delen.

Else Hultink en Karin Hulst zijn gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Zij leggen het afscheid van uw dierbare voor u vast op een liefdevolle en professionele manier. Want u moet alle ruimte hebben om afscheid te kunnen nemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaande websites.

Else Hultink: www.elsehultink.nl. 06 – 27586202

Karin Hulst: www.karinhulst.nl. 06 – 11445562

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, dat kan telefonisch: 06 373 222 85 of per mail.

 

Een aantal uitvaartverzekeringen hebben een vrij te besteden budget dat ook gebruikt kan worden voor een fotoreportage.