Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Na de uitvaart

Een lastige periode

Na de uitvaart breekt voor veel nabestaanden een eenzame tijd aan waar men moeilijk mee om weet te gaan. Zéker voor partners van overledenen: zij missen dagelijks hun geliefde, dat begint al bij het wakker worden; waar eerst hun geliefde naast hun in bed lag, ligt nu een koud matras..

In de eerste periode moet er van alles geregeld worden: pensioenen, AOW, bankzaken: de overleden partner moet bij verschillende instanties afgemeld worden en alles moet op de naam van de nabestaanden komen te staan. Een hele klus die de meeste nabestaanden nog nooit bij de hand hebben gehad. En toch is het zaak dat dit zo snel en accuraat mogelijk wordt afgewerkt.

Hulp bij nazorg

Van der Wenden Uitvaartzorg kan u ook in deze periode bijstaan. Wij hebben zelf niet alle expertise in huis, maar kennen de wegen naar diverse hulpinstaties. Graag brengen wij u in contact met de persoon die u verder kan helpen.

Ook als er bijvoorbeeld een (huur)huis leeggehaald moet worden, is het belangrijk dat dit snel en netjes gebeurt om de kosten (huur / hypotheek) te beperken. Misschien zoekt u opslagruimte om de inboedel tijdelijk op te slaan zodat u het op een later tijdstip wilt uitzoeken of zoekt u adressen van bedrijven die inboedels opkopen? Wij hebben betrouwbare adressen voor deze diensten.

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het uitzoeken van grafmonumenten. Of u nu een ’traditionele’, een modern of een exclusief grafmonument wilt hebben: wij kunnen u in contact brengen met de leveranciers van deze monumenten.