Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Uitvaartwensen

Veel mensen vinden het prettig om de wensen voor hun uitvaart vast te leggen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw uitvaart ook echt úw uitvaart wordt: geheel afgestemd op uw wensenOok kan het vastleggen van uw wensen uw nabestaanden ontzien in een periode waarin zij veel moeten regelen terwijl zij verdrietig zijn om het verlies van een geliefde. Daarom hebben wij een zogenaamd ‘laatste wensenboekje’. Dit boekje kunt u bij ons aanvragen, maar u kunt het ook hieronder invullen. Als u op de knop ‘verzenden’ drukt, dan ontvangen wij uw wensen per mail en zorgen wij dat u uw wensen zo snel mogelijk op papier bij u thuis ontvangt.

Hier kunt het formulier invullen:

 

 

Uitvaartwensen

Met dit formulier geeft u uw wensen betreffende uw uitvaart aan. Het is belangrijk dat u uw familie en/of nabestaanden op de hoogte brengt van dit formulier. Ons advies is om het formulier met uw nabestaanden door te nemen zodat u het één en ander eventueel kan toelichten.
Ondergetekende geeft door middel van dit formulier zijn of haar wensen aan betreffende zijn of haar uitvaart. Ondertekende zal het bijzonder op prijs stellen dat zijn of haar wensen zullen worden gerespecteerd en uitgevoerd, zodat het de uitvaart wordt die ondergetekende voor ogen heeft. Dit formulier is per mail verzonden aan Van der Wenden Uitvaartzorg te Hoogeveen, welke gebeld moet worden bij het overlijden van ondergetekende.
Telefoonnummer van Van der Wenden Uitvaartzorg is: 06 373 222 85.


Upload
Upload