Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Begroting

Veel mensen weten niet wat een uitvaart kost. En daar kunnen wij zo ook geen antwoord op geven omdat we eerst moeten weten wat uw wensen zijn. Vaak heeft men wel eens gehoord wat de kosten zijn, maar omdat wij marge-vrij werken, kan het interessant zijn om een begroting aan te vragen. U kunt uw wensen bij ons kenbaar maken en dan kunnen wij voor u (geheel vrijblijvend) een begroting maken.

Deze begroting kan betrekking hebben op een uitvaart die binnenkort te verwachten is, maar ook als u wilt weten of u voldoende verzekerd bent of dat u voldoende geld ‘achter de hand’ heeft voor uw uitvaart. Zo’n begroting maakt de daadwerkelijke kosten inzichtelijk.

Onderaan deze pagina kunt u bij ons vrijblijvend een begroting aanvragen.

Als u liever een persoonlijk gesprek wenst, is dat ook mogelijk. Hier kunt u een mail sturen om ons uit te nodigen voor een vrijblijvend, informatief gesprek.

 

Hier kunt u het formulier invullen:

Aanvraag begroting

Met dit formulier kunt u eenvoudig een begroting voor een uitvaart aanvragen.Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk uw aanvraag verwerken en deze opsturen.Als wij nog vragen hebben betreffende deze aanvraag, dan zullen wij u telefonisch benaderen om helderheid over uw aanvraag te verkrijgen.Mocht u vragen hebben bij het invullen van onderstaand formulier, dan kunt u ons altijd bellen: Van  der Wenden Uitvaartzorg telefoon: 06 373 222 85.Als het overlijden al heeft plaatsgevonden, dan nemen wij direct contact met u op.