Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Reacties.

Op deze pagina kunt u reacties lezen van nabestaanden voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen.

Wij doen ons werk met zorg en zijn altijd zeer betrokken, daarom zijn wij blij met iedere reactie van families voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen.

19 Reacties

 1. Angelique

  Wat een fantastische mensen. Heel meegaand en luisteren echt naar je wensen. Wij hadden niet anders gewild. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Heel erg bedankt voor alles!

  Mvg Fam Rijgersberg

 2. W. de Haan

  Door de passie, gedrevenheid en expertise voor hun vak hebben Magda en René er aan bijgedragen dat mijn moeder de uitvaart heeft gekregen die zij heeft verdiend. Door hun aanwezigheid, ideeën en aanwijzingen heb ik mijzelf overtroffen. Hierdoor is het mij gelukt mijn moeder op te baren en heb ik kunnen spreken tijdens haar uitvaart. Achteraf gezien vind ik het zo fijn dat mij dit gelukt is en tevens is het helpend voor de rouwverwerking. Bij vragen of alles wat met mijn moeder haar uitvaart te maken had, kon ik te allen tijde bij Magda en René terecht en zij wisten het in goede banen te leiden. Ik ben hen dankbaar voor alle ideeën en aanvullingen die hebben geleid tot de uitvaart die bij mijn moeder hoort. Heel veel dank voor jullie steun en luisterend oor. W de Haan

 3. Emma van den Berg

  René en Magda, als vrienden van de familie, zo voelde jullie begeleiding toen we voor de tweede keer bewust voor jullie kozen. Jullie helpen mij zo het aardse afscheid van mijn ouders in harmonie te verwerken. En dàt is goud waard!

 4. Miriam van den Berg

  Beste Magda en René,

  Het is nu ruim drie maanden geleden dat mijn schoonmoeder is gestorven en we jullie voor de tweede maal mochten meemaken toen jullie de uitvaart van mijn schoonmoeder hebben verzorgd. Drie jaar geleden was onze eerste kennismaking na het overlijden van mijn schoonvader.
  Heel bijzonder wat jullie in die dagen voor ons hebben betekend. Met veel liefde, aandacht en betrokkenheid hebben jullie een luisterend oor en wisten jullie onze wensen mede te helpen uitvoeren. Als familie wilden we zelf graag veel doen maar op de achtergrond was jullie steun en helpende hand aanwezig en voelbaar.
  Op de dag van het afscheid voelde het voor mij zo steunend te weten dat jullie in de buurt waren.
  Samen met twee van onze kinderen en jou Magda hebben we, nadat mijn schoonmoeder gebalsemd was, haar aangekleed en verzorgd. Heel veel dank voor de wijze waarop je ons hierin geholpen hebt en vooral ook de manier waarop je onze dochters de ruimte gaf en gesteund hebt. Voor hun was het de eerste keer om dit mee te maken en dit wilden ze heel graag voor hun oma doen. Ook in de kleinste details dacht je mee en gaf je tips. Je zorgzaamheid voor haar en ons was enorm fijn. Het was een bijzonder en liefdevol samen zijn.
  Heel veel dank voor wat jullie beide voor ons hebben betekend.
  Ik kijk met veel warmte terug op het afscheid van mijn beide schoonouders, mede dankzij jullie goede zorgen in die tijd voor ons.
  Lieve groet, Miriam

 5. Familie Smit

  ‘Wij hebben alle tijd als deze voor u even stilstaat’

  Wat maken René en Magda van der Wenden dit meer dan waar.

  Een aantal jaren geleden waren we op een uitvaartbeurs. We kwamen in gesprek met René en Magda. Wij hadden een aantal vragen, omdat er onvrede was ontstaan bij het overlijden en de laatste zorg rondom onze vader. Het gesprek met René en Magda was zeer verhelderend. Wat ons opviel was hun persoonlijke benadering, openheid, maar ook de transparantie waarin ze ons meenamen in de wereld rondom het overlijden en begraven. Er was veel meer mogelijk dan we ooit hadden kunnen bedenken.

  Ruim drie maanden geleden is onze moeder ziek geworden en zij wilde haar uitvaart regelen en gaf aan dit te willen laten verzorgen door Van der Wenden Uitvaartzorg. Samen met René heeft ze haar wensen doorgenomen.

  Na haar overlijden wisten René en Magda ons door de droevige tijd heen te leiden. Ze namen alle tijd voor onze gevoelens en emoties. Betrokken een ieder die wilde bij de laatste zorg. Doordat onze moeder een lichte balseming heeft gehad (thanatopraxie) kon ze thuis op haar eigen bed opgebaard liggen zonder koeling; voor ons zo waardevol om haar deze dagen nog zo dicht om ons heen te kunnen hebben, en haar te kunnen aanraken.
  Magda nam ons mee in de dagelijkse zorg , dat deed zij op een mooie en liefdevolle manier. Bijzonder was het om te zien hoe ze een jong kleinkind wisten te betrekken bij afscheid en begraven. Ze luisterden, volgden hem, gaven hem een rol, voor hem een onvergetelijke positieve ervaring.

  Door hun warme persoonlijkheid, goede samenwerking en deskundigheid waarin ze oog hebben voor detail, kunnen wij terugkijken op een prachtige waardige afscheidsdienst: een dienst met een gouden rand, die zo bij onze moeder paste. Voor ons van onschatbare waarde!

  René en Magda: jullie waren ons tot grote steun in een verdrietige, kwetsbare tijd. Op natuurlijke manier hebben jullie ons begeleid met een lach en een traan. Jullie kwamen afspraken na, wisten op een eigentijdse manier de uitvaart te regelen waarin alles mogelijk was!

  Dank jullie wel voor – een voor ons – dierbare herinnering.

  Familie Smit

 6. Familie J. van der Spoel

  “Je hoeft je nergens zorgen over te maken”

  Met deze woorden kwamen René en Magda bij ons binnen om de uitvaart te verzorgen van mijn lieve vrouw, onze lieve moeder en oma.
  En wat hebben ze die woorden waargemaakt.

  Overal werd aan gedacht en wij als gezin kregen alle ruimte onze wensen kenbaar te maken.
  Wat geeft dat toch een goed gevoel als er naar je geluisterd wordt.

  We hebben samen een “hele goede week” gehad en de aandacht en de zorgzaamheid voerden steeds de boventoon. Dat waren in al ons verdriet de gouden momenten die je dan net even nodig hebt.

  Wij willen ze beide, René en Magda, ook vanaf deze plaats nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet en betrokkenheid. Jullie hebben ons met heel veel liefde bijgestaan.
  Met veel respect bevelen wij Uitvaartzorg van der Wenden dan ook van harte bij u aan.

  Familie Jan van der Spoel.

 7. Grietje Benjamins

  Magda en René hebben de uitvaart van mijn vader begeleid. We zijn zeer tevreden hoe dit is gegaan. Magda geeft een warm, hartelijk gevoel. Ze zijn zeer betrokken, goede begeleiding/nazorg en houden rekening met de wensen van iedereen zover dit mogelijk is. Ze komen met ideeën aan waar we zelf niet aan dachten.
  Kortom: we hadden geen andere begeleiding willen hebben. Nogmaals bedankt Magda en René.

 8. Nico Mengelkamp

  Bijna twee jaar geleden overleed plotseling mijn allerliefste schoonzus Marjanne, op vakantie in Tsjechië – wij waren allen in shock. René en Magda hebben ons toen fantastisch begeleid en terzijde gestaan; het was een mooi en liefdevol afscheid. Nu anderhalve week geleden overleed plotseling mijn zwager Frits, weduwnaar van Marjanne – onze wereld stortte in. Wij waren het er met z’n allen direct over eens: René en Magda waren de aangewezen personen om ons wederom terzijde te staan. Ook deze keer waren zij weer professioneel, zeer invoelend en namen afstand waar nodig; zij begrepen kortom precies waar wij behoefte aan hadden. En ook deze keer weer een mooi en liefdevol afscheid.

  René en Magda, heel erg bedankt!

  Nico Mengelkamp

 9. Pieter de Graaf

  Magda en Rene,
  Doordat het overlijden van mijn lieve Jeannette ondanks dat je het ziet aankomen toch noch onverwachts plaats vond, wil ik met dit bericht mijn blijk van waardering uit spreken naar jullie beide toe. Door het luisterend oor van Magda naar mijn verhalen hebben we een uitvaart voor Jeannette kunnen realiseren die precies bij haar past.Het hele uitvaart proces is voor mij een onvergetelijke herinnering geworden die gekenmerkt werd door stilte, sereniteit en reinheid.Jullie beide inzet getuigt van liefde.
  Ga zo door de wereld wordt er alleen maar mooier door.
  Pieter

 10. Freek Dolstra

  Bij een overlijden komt veel kijken zowel op emotioneel vlak als wat er allemaal geregeld moet worden. En dan is het fantastisch dat er iemand is, die samen met de familie en rekening houdende met de wensen van de overledene dit op een waardige wijze kan regelen. Wij hebben de uitvaartzorg door René ervaren ondanks alle verdriet, dat dit op een zeer fijne, snelle en soepele manier is gegaan.
  Zelfs een zonnige dag op dag van uitvaart in een regen week, al zal dit laatste niet het werk van René geweest zijn.

  René – Uitvaartzorg Van der Wenden, hartelijk dank voor de lieve en goede zorgen.

  Familie De Boer

 11. Tineke en broer

  Lieve René en Magda,

  Wat ben ik blij dat ik jullie ben tegengekomen op internet vlak voor het overlijden van mijn moeder. Ik had me anders geen raad geweten. Mijn broer en ik, woonachtig zo ver van mijn moeder vandaan. Jullie hebben alles rondom haar overlijden geweldig goed verzorgd, waarvoor onze grote dank.Ik heb een foto van de opbaring met de bloemen gestuurd naar onze dochter in Argentinie. Ik kreeg mail terug van haar: wat oma zag er mooi en veel jonger uit! Zij heeft mee kunnen leven dankzij de muziek-links, het programma en de rouwkaart, die ik digitaal naar haar heb verzonden.
  Haar uitvaart was in kleine familiekring en was als een warme deken om ons heen, alles verliep perfect en was, als zij het bewust mee zou kunnen maken voor haar, zoals mijn broer zo mooi citeerde, de mooiste dag van haar leven. Een mooier afscheid kon zij zich niet wensen.
  Nogmaals onze dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan!

  namens de familie Lookman,

  Tineke Dielemans-Lookman

 12. Jan, Wilma en Rianne

  Magda en René: hartelijk dank voor jullie inzet voor de begrafenis van onze moeder. Wij hebben het als bijzonder ervaren dat jullie zo ruim de tijd namen om alles goed voor te bereiden. De uitvaart is geheel volgens de wens van onze moeder gegaan.

  Nogmaals dank!

 13. Tamara

  René & Magda, langs deze weg nogmaals ontzettend veel dank voor jullie goede zorgen, namens de hele familie!

  Jullie zorg is van onschatbare waarde en draagt bij aan een mooi en waardig afscheid, zoals iedereen dat verdient. Het meedenken, plannen, helpen werd erg gewaardeerd, ook al wijzigden de plannen op het laatst.

  Nogmaals onze dank!

 14. Tineke

  René en Magda van der Wenden van Van der Wenden uitvaartzorg zijn een geweldige uitvaartverzorging. Iemand te moeten missen gaat altijd gepaard met veel verdriet, en als je net als wij, ons liefste maatje ineens kwijt bent, en niets meer samen hebt kunnen regelen, is het zo fijn dat er mensen zijn zoals René en Magda. Zij hebben ons met alles geholpen en tot in de puntjes verzorgd, tot in het kleinste detail. Zij hebben gezorgd voor een heel mooi afscheid, als wij vragen hadden of wilden dat ze langs kwamen, was dat geen enkel probleem. Het is nu 9 maanden geleden, en nog steeds komt die periode voorbij, maar het is een mooie herinnering in een toch zo moeilijke tijd, mede door René en Magda van der Wenden hun bijdrage. 

  René en Magda nogmaals hartelijk dank voor jullie lieve, goede zorgen!  

 15. Marjon

  René en Magda,

  het was erg fijn dat we alles met een gerust hart aan jullie konden overlaten en dat we alles aan jullie konden vragen. Alles kon zoals wij het wilden en jullie gaven daarbij handige tips en dachten overal aan, jullie stonden voor ons klaar. Dit heb ik als heel fijn ervaren, bedankt!

 16. Jan

  Van der Wenden uitvaartzorg is met recht onze steun en toeverlaat geweest in het hele proces rond het overlijden van mijn moeder. Dit begon al met een kennismaking met mijn moeder er bij toen ze nog bij ons was, en vanaf die kennismaking tot na de uitvaart konden wij met al onze vragen bij René terecht. Naast deze praktische kant was het contact warm, respectvol en tactvol. We hebben gehuild maar ook gelachen en met elkaar slechte grappen gemaakt. Mede door de manier waarop René en Magda ons hebben geholpen kunnen we terugkijken op het mooist mogelijke afscheid en dat helpt ons enorm om het overlijden van onze moeder een plaatsje te geven en met fijne herinneringen verder te gaan. Super bedankt.

 17. Bennie

  Het was voor mij de eerste keer dat ik een uitvaart moest regelen, of beter gezegd "laten regelen".  René en Magda, jullie hebben dit voor mij boven alle verwachtingen gedaan. Snel, precies, flexibel, meelevend, meedenkend en begripvol zijn enkele trefwoorden die op jullie van toepassing zijn. Alles was mogelijk en ik heb werkelijk alles aan jullie over kunnen laten. Jullie hebben ons in deze verdrietige periode goed opgevangen en over elk detail duidelijk voorgelicht. Alles achteraf bekeken ben ik zeer tevreden en wil jullie nogmaals hartelijk bedanken.

 18. Jans

  René en Magda, Hartelijk dank voor de wijze waarop jullie de uitvaart van onze moeder hebben begeleidt. Het was, ondanks het verdriet, een mooie tijd. Doordat jullie ons alles uit handen hebben genomen, hebben wij de week voorafgaand aan de uitvaart, goed afscheid van onze moeder kunnen nemen. Wij hebben ons geen zorgen hoeven te maken over de zakelijke kant van de uitvaart. Vooral doordat jullie goed luisterden naar one wensen is de uitvaart 100% volgens onze en volgens de wens van moeder uitgevoerd! Nogmaals hartelijk dank.

 19. Fernanda

  Van der Wenden uitvaartzorg is niets te gek, er wordt goed naar je geluisterd en er word alles aangedaan om je wensen in te willigen! Juist in de moeilijke tijd van regelen en rouwen, wordt het regelen voor een heel groot deel uit handen genomen, zodat je ook kunt Rouwen maar hoe raar het misschien mag klinken ook Genieten. Voor, tijdens en na rouwdienst! René en Magda, ga zo door!!! Bedankt voor een onvergetelijke herinnering!