Bel bij overlijden: 06 - 373 222 85 Dag & nacht bereikbaar

Uitvaartzorg Emmen.

Van der Wenden Uitvaartzorg is ook actief in de gemeente Emmen.

Weliswaar werken wij vanuit Hoogeveen, maar steeds meer families uit Emmen en omgeving weten ons te vinden. Zij hebben ons zien werken en over ons gehoord, waardoor wij in Emmen ook regelmatig gevraagd worden om een uitvaart te verzorgen.

 

 

 

De reden waarom wij steeds meer in de regio Emmen worden gevraagd is dus onze werkwijze:

  • Persoonlijk: Tijdens de gehele periode tussen overlijden en de uitvaart heeft u te maken met één contactpersoon.
  • Vertrouwen: U geeft ons een belangrijke taak in handen; een taak die wij met liefde en vakmanschap uitvoeren.
  • Rust: Tijdens een periode van rouw, waarin u ook nog een groot aantal zaken moet regelen (én belangrijke beslissingen moet nemen) is rust erg belangrijk. Wij horen regelmatig van families dat wij juist de rust uitstralen en ruim de tijd nemen om de uitvaart de uitvaart te laten worden die u voor ogen heeft. Wij hebben geen maximum aan uren voor een uitvaart – wij nemen alle tijd om samen met u de uitvaart vorm te geven volgens uw wensen.
  • Kennis van zaken. Door onze ruime ervaring zijn wij bekend met (bijna) alle gebruiken in ‘uitvaartland’: kerkelijke gebruiken kennen wij, maar ook met nieuwe trends zijn wij bekend.

Door onze ervaring en kennis van zaken kunnen wij iedere wens van u beantwoorden: of het nu gaat om speciaal rouwvervoer of een speciaal gemaakte kist: wij nemen al uw wensen serieus.

Bij een uitvaart in de regio van Emmen maken wij, indien door de familie gewenst, gebruik van de lokale rouwcentra. Maar vanzelfsprekend is een thuisopbaring ook mogelijk.

Woont u in Emmen of in de buurt van Emmen en u wenst meer informatie over een uitvaart? Neem gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend informatiegesprek.